Een advertentie plaatsen

U kunt ‘Deo Cantemus’ steunen door het plaatsen van een advertentie.

 • Zes maal per jaar wordt aan de leden van het koor het blad Stembanden verstrekt. Het verschijnen van dit blad wordt mede mogelijk gemaakt door adverteerders.
 • Het is ook mogelijk een advertentie te plaatsen in het programmaboekje dat verstrekt wordt aan de bezoekers van de Doelenconcerten (oplage: ca. 12.500). Daarmee draagt u eraan bij dat de kosten van deze boekjes niet geheel op de bezoekers verhaald behoeven te worden. Dit kan door het bestellen van kaarten.U kunt via ons kaarten voor de concerten bestellen waarbij wij de volgende mogelijkheden bieden:
  • Bij een bestelling vanaf 10 kaarten bedraagt de toegangsprijs €27,- per kaart en krijgt u een gratis vermelding van uw bedrijf of stichting in ons programmaboekje.
  • Bij een bestelling vanaf 25 kaarten bedraagt de toegangsprijs eveneens €27,- per kaart. Bovendien krijgt u een gratis advertentie in ons programmaboekje (na ontvangst van uw (bedrijfs)logo in jpg-bestand). De advertentie is een A6 formaat in zwart wit.
  • Bij een bestelling vanaf 50 kaarten bedraagt de toegangsprijs €24,- per kaart en krijgt u gratis een grote advertentie in ons programmaboekje (na ontvangst van uw (bedrijfs)logo in jpg-bestand). De advertentie is een A5 formaat in zwart wit.
  • Wij hopen dat bovenstaande u voldoende aanspreekt om toegangskaarten voor de concerten te gaan bestellen.

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen, telefonisch met Wout de Kat (0180420122) of Margreet van Maanen. (0610456144), of per email margreetvanmaanen@deocantemus.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Werkgroep PR.

Contactformulier Werkgroep PR

 • Vul in onderstaand formulier de met een * gemarkeerde velden in en klik op 'verzenden' onderaan het formulier.